buitenschoolse opvangWat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of even rustig lezen. Op Kidspalace willen wij graag dat kinderen de buitenschoolse opvang als vrije tijd ervaren!

Op school komt er veel op kinderen af.  Bij ons op de buitenschoolse opvang krijgen ze daarom alle ruimte om op adem te komen. Gezellig samen wat drinken en vertellen over hoe de dag is geweest. Onze pedagogisch medewerkers luisteren graag naar alle avonturen. Daarna kunnen de kinderen zelf kiezen aan welke activiteiten ze willen meedoen. Een spelletje spelen? Even naar buiten met de andere kinderen? Meedoen aan een activiteit? Alles is mogelijk. En ben je te moe? Dan lees je toch lekker een boek of doe je even helemaal niets. Bij ons is overal ruimte voor. Ook voor de kinderen die zich een tijdje terug willen trekken en een momentje uit de drukte willen zijn.

Gezonde kinderopvang

Bewegen is belangrijk. Zeker voor kinderen. Ze blijven fitter en ontwikkelen hun brein beter bij regelmatig bewegen. Op onze BSO geven we graag extra aandacht aan sport en spel en stimuleren we het buiten spelen. We bouwen bijvoorbeeld een survivalparcours van touwen of spelen levend Stratego. Je kind leert spelenderwijs omgaan met winnen en verliezen, spelregels en samenwerken in een team.

Op de BSO is het aanbod van eten en drinken gezond! We drinken thee en water en eten veel fruit en groente. Wekelijks wordt er met de kinderen een gezonde snack gemaakt.

Aanbod

Op onze ruime BSO bieden wij een compleet pakket aan inclusief voorschoolse en naschoolse opvang.

Voorschoolse opvang

Uniek bij de Kidspalace BSO is het uitgebreide ontbijt wat elke ochtend voor de kinderen klaarstaat om 7.00 uur. Wij eten gezellig met de kinderen een boterham in de ochtend en brengen ze daarna naar school. Dit scheelt u als ouder een hoop tijd en stress.

Naschoolse opvang

Na een schooldag hebben de kinderen behoefte aan gezelligheid en ontspanning. Op onze buitenschoolse opvang doen we er alles aan om kinderen het thuisgevoel te geven. Dus geen verplichte activiteiten, maar wel veel mogelijkheden.

De groepen

Bij de Kidspalace BSO bieden wij opvang in drie groepen;

  • De instroomgroep 4 – 5 jaar
  • De kleutergroep 5 – 7 jaar
  • De oudere groep 7 – 12 jaar

Kidspalace werkt enkel met gekwalificeerde medewerkers binnen een vast team. Alle pedagogisch medewerkers hebben een verklaring van goed gedrag overlegd voordat hun dienstverband begint.