Kidspalace

Kidspalace peuterspeelgroep

Bij Kidspalace willen we dat iedere peuter zich prettig voelt en zich spelenderwijs ontwikkelt. De peuterspeelgroep staat garant voor veel tijd en aandacht voor het individuele kind en de sociale ontwikkeling. Kinderen worden gestimuleerd in zelfstandigheid, zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en het leren zelf keuzes te maken. Ook vinden wij het belangrijk dat een kind, zelf maar ook met anderen, zorg leert dragen voor zijn omgeving. Dit alles natuurlijk op een speelse manier, gelet op het niveau van het kind.

Via onderstaande link kunt u ons pedagogisch beleid inzien;

Pedagogisch beleid peutergroep 2019

VVE

Een belangrijk doel van onze peuterspeelgroep is een doorgaande leerlijn te creëren.
Hierbij maken wij gebruik van het educatieve vroeg-voorschoolse programma Uk & Puk. Voorschoolse educatie heeft als belangrijkste doel eventuele achterstanden bij peuters te voorkomen en / of te verminderen.

Uk & Puk is gericht op taalontwikkeling, voorbereidend rekenen en sociaal emotionele ontwikkeling. Door het educatieve programma Uk & Puk en een fijne en intensieve samenwerking met de Bouwsteen bieden wij uw kind een goede basis voor de basisschool.

Onze groepen

De Kidspalace peuterspeelgroep is alle ochtenden van de week geopend. Onze speeltijden zijn van 8.45 uur tot 11.45 uur. Er worden per groep maximaal 16 peuters opgevangen. Uniek bij de Kidspalace peuterspeelgroep is dat u de zelf mag kiezen van welke 2 ochtenden in de week u gebruik wenst te maken.

Kidspalace peuterspeelgroep is het gehele jaar geopend m.u.v. schoolvakanties en officiële feestdagen.

Is of wordt uw kind bijna 2 jaar? Vraagt u dan nu vrijblijvend informatie aan over onze peuterspeelgroep via peuter@kidspalace.nl of bel ons: 078-2210009